Saturday, November 10, 2007

Londen

In Londen heeft Raballder (zo heet de volleyballclub) Scandinavië vertegenwoordigd op het jaarlijkse Live-tournament. Het was onze eerste internationale trip en we hebben zowaar twee wedstrijden gewonnen.





Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om in een echte Grote Stad rond te hangen - en vanwege het volleyballgebeuren eens een keer niet de stroom toeristen te volgen maar juist het dagelijkse leven in de woonwijken van de stad mee te maken. Voor Stefan was het een hernieuwde kennismaking met de vermoeiende Engelse gewoonte om werkelijk overal bordjes op te hangen met 'doe dit niet, doe dat niet', 'pas op, natte vloer' etcera. Het vliegticket was ook een mooi voorbeeld - het ticket zelf was maar 1 vodje papier maar er zat een heel pakket aan 'notices' bij voor alle mogelijke tegenslag...




Wat ze in Londen trouwens erg goed kunnen is wolkenkrabbers bouwen. Nu we inmiddels gewend zijn aan houten gebouwen zijn we des te meer onder de indruk van dit soort waanzinnige constructies (the Gherkin heet deze geloof ik):


No comments: