Monday, March 06, 2006

Oeps - dat was een hele rare avond


Vanavond was de bedoeling om een lezing bij te wonen over Vuurland. Goed voor ons Noors, en leuk omdat de vegetatie enzo op Vuurland wel wat lijkt op die in Noorwegen. Goed... dat was het plan dus. Het pakte ietsjes anders uit; ten eerste belandden we door haastig lezen van de uitnodiging per ongeluk in de jaarvergadering van de Noorse botanische vereniging (gaaaaaaap - dat was Echt Saai, botanici kunnen heeeeeel stil zijn).

Het viel ons overigens op (speciaal voor de penningmeesters onder u - Wouter, en Jan), dat de begroting er echt bizar uit ziet voor 2006. Een gat in de begroting ter grootte van bijna 50% van de totale begroting is wat de club in 2006 te wachten staat. Hmmm. de uitleg is zeker een beetje langs ons heengegaan.

Na de vergadering kregen we honderden powerpointsheets te zien, allemaal met steeds dezelfde geluidseffectjes bij elk plaatje, met steeds weer een ander veenmosplantje met bloempjes. Op zich heel mooi, maar na een paar honderd plantjes ging bij ons het licht uit - en toen waren we nog niet op de helft. Maar goed, we zijn nu heel goed thuis in de flora van Argentinie, en da's nooit weg.

No comments: