Wednesday, August 23, 2006

Nog twee nachtjes slapen

... en dan gaan we op vakantie! Heel raar eigenlijk, we zijn nog zo druk met Noorwegen bezig dat het in tegenstelling tot vorige vakanties pas heel laat tot ons begint door te dringen dat we over een paar dagen al in Ecuador zullen rondlopen met Hans en Jan-Willem. De komende weken dus even geen nieuwe items op dit blog, maar gelukkig heb ik nog wel leuke dingen te melden over de afgelopen week.

Eerst wat minder leuks: Aldrin en Erik zijn weer vertrokken richting Bergen - Oslo - Hamburg - Nijmegen. Ze hebben nog wel mooi mee kunnen volleyballen op maandag - een van de laatste keren beach-volleybal voorlopig aangezien de zomer nu toch echt op zijn eind begint te lopen.

Met de volleyballplannen gaat het verder heel goed - we hebben een zaal gevonden waar we kunnen spelen als de zomer voorbij is: de Katedralskole, also known as Katta. Dat is ook de oudste school van Noorwegen, opgericht in 1136, en we zijn erg blij dat we daar voorlopig verder kunnen volleyen. Afgelopen maandag hebben we mede dankzij Aldrin en Erik kunnen volleyballen met maar liefst 11 personen - een aantal waar we in Wageningen ook al blij mee waren. Inmiddels hebben we ook een heus bestuur opgericht, ons aangemeld bij de landelijke volleyballclub, een trainer aangesteld (moi) en twee sponsors gevonden - Noren hebben toch iets doortastends over zich lijkt het.

Vlnr Aldrin, Ola, Håvard, Frode, Karl Petter, Joar, Jasper, Torgeir, Stefan - leuke verzameling Noorse namen he?

Bestuursverkiezing onder het genot van een biertje :-)

En oja, Aldrin en Erik: bij elke hap ontbijtkoek zal ik aan jullie denken - bedankt!

No comments: