Sunday, February 26, 2006

1e werkweek voorbij

Zo, dat waren de eerste 5 werkdagen in Noorwegen. Een heel stuk relaxeder dan in ik Nederland gewend was. Vrijdag de eerste vergadering in het Noors bijgewoond, dat was wel even 'apart'. Ik verstond ongeveer de helft, waaronder gelukkig ook de vraag 'Kun je het een beetje volgen?'.

Mijn woon-werkverkeer is er behoorlijk op vooruit gegaan. Was het in Nederland meestal een uur of meer in de file staan, in Trondheim is het een fietstochtje van 20 minuten, voor een deel dwars door een 'openluchtmuseum': een van de oudste stadsdelen met alleen maar houten huisjes en smalle straatjes, Nedre bakklandet (http://www.trondheim.no/content.ap?thisId=9769702).

Vandaag eens kijken of het langlaufen al wat beter gaat, en dan fijn morgen op weg naar de 2e werkweek :-)

3 comments:

Erik said...

Jasper, fijn om te horen dat de eerste werkweek zo goed bevallen is. Het is je zeer gegund!

Anonymous said...

Een relaxtere werkweek dan bij NG, dat kan toch helemaal niet! Wat is er nou leuker dan keuvelen met besnorde systeembeheerders, NBG-vergaderingen bijwonen of gezellig aansluiten in de file... Als je in Nederland mag je best nog een dagje NBG'en denk ik.

Anonymous said...

He Stefan en Jasper, even een groet van de verre familie op de overzeese gebiedsdelen ook in het hoge noorden.Fijn te lezen dat alles naar wens gaat.En jullie lachen nog of is dat alleen voor de foto???Het ziet er geweldig uit bij jullie, is er een logeerkamer voor ons bij jullie want nu komen we toch echt!!!Wij zitten nog geregeld op strand want ook hier is het feest met alles wat nog aanspoelt. groeten Irma & Albert