Friday, April 07, 2006

Wekelijks feuilleton (2)

Helemaal alleen in Trondheim - Stefan is nog wat aan het rondtoeren in Wageningen, Eindhoven, Heeze, Aken - maar toch is het prima hier in Trondheim. De lente is nu echt aangebroken, al de sneeuw en al het ijs is weg, en zelfs de nachttemperatuur is boven nul.

Vandaag heb ik voor het eerst op het balkon gezeten - zonder winterjas zelfs. In de zon en uit de wind is het goed uit te houden met een kopje koffie en een krantje (Adresse avisen - we hebben er een abonnement op genomen).

Aanstaande zondag ga ik een premiere meemaken - ik ben uitgenodigd voor een bezoekje aan de 'hytta' (buitenhuisje) van Einar en Per Roger - dat dreigen hele goede vrienden te gaan worden als het zo doorgaat. Ben erg benieuwd om te zien hoe zo'n hytta eruit ziet. Bijna alle Noren hebben zo'n buitenhuisje, en ze gaan er vaak heen om een beetje te relaxen.

Voor de volleyballers onder u: Einar wil al jaren een volleybalvereniging beginnen en dat willen wij hier ook graag - dat belooft dus wat. Bereiden jullie je alvast voor op een derby Trondheim - Wageningen? Dan gaan wij kijken of we voldoende volleyballende homosuelen bij elkaar kunnen ritselen!

No comments: