Monday, April 16, 2007

Bedrijfsuitje Rondane

Met de neus in de boter vallen heet dat; net begonnen met een nieuwe baan en dan meteen een bedrijfsuitje. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met 25 collega's uit Trondheim en Lillehammer. Midden tussen beide steden ligt Rondane, op ongeveer 3 uur rijden van Trondheim dwars door het Dovre-gebergte en Oppdal.

Wat een opluchting om dit keer niet lastig gevallen te worden door een of ander hitsig teambuildings- of peptalkbedrijfje maar gewoon normaal met collega's te kunnen kletsen, eten en feesten tot diep in de nacht. Er heerst een heerlijk down-to-earth sfeertje; de direkteur en zijn vrouw hebben het bedrijf ooit samen opgericht, en nu er inmiddels 60 mensen werken is de aanpak eigenlijk nauwelijks veranderd: buik naar voren, schouders naar achteren, handen in de broekzakken en een tevreden grijns op het gezicht terwijl de jaarcijfers worden geprojecteerd op een oud laken.

Aangezien dit jaar het bijna 40 jaar oude kadastrale systeem in Noorwegen wordt vervangen wacht ons een turbulente periode maar dat mag de pret niet drukken, de drank vloeide rijkelijk en na ruim 2 dagen heb ik met alle 25 aanwezigen uitgebreid kennis gemaakt. Hieronder Nina Britt en Rolf.

No comments: